preskoči na sadržaj

Srednja škola Jelkovec

 > Naslovnica
Aktualnosti

INOVA 2017.

Autor: Mislav Čupić, 16. 5. 2017.

INOVA smotra učeničkih radova

Učenici: Besednik, Ivanić, Majstorović, Filipović, Vuksan, Žeravica, Kralj, Strbad, Kolenda

Kao što je to već tradicija i ove godine su naši učenici svojim inovativnim radovima predstavljali našu školu na smotri INOVA. Učenici Besednik, Ivanić i Majstorović izlagali su svoje softverske radove, Valentin Bahlen predstavio je svoj pametni autić, Alen Filipović simulaciju prometnog raskrižja, Mladen Vuksan arduino dron, Ante Žeravica i Leon Kralj model višekunkcionalne kuće bazirane na arduinu, Danijel Strbad mjerač udaljenosti sa arduinom, a Fran Kolenda generator elektriciteta iz topline tijela i funkcionalni model bežičnog prijenosa pomoću teslinih zavojnica.

Unatoč velikom broju izlagača iz svih krajeva lijepe naše, te susjednih zemalja, radovi naših učenika bili su veoma zapaženi, što se vidjelo velikom posjećenošću našeg izložbenog prostora i upitima od strane posjetitelja, ali i drugih izlagača.

Stoga veliko hvala našim vrijednim učenicima i njihovim mentorima (Jelena Kapelac, Tihomir Kober, Mirjana Malarić, Ivica Sambol, Milan Titlić i Mihael Vuger) koji svojim radom promiču struku, znanje i prije svega inovativnost.
Korisni linkovi
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 4. 2012.

Ukupno: 155371
Ovaj tjedan: 310
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Srednja škola Jelkovec / , Sesvete / ss-jelkovec.skole.hr / ured@ss-jelkovec.skole.hr
preskoči na navigaciju