2020-05-22 11:41:00

Osnovne informacije o našoj školi - za učenike osmog razreda

Srednja škola Jelkovec škola je sa dugogodišnjim iskustvom rada, a opet, relativno mlada, budući da je nekada bila u sklopu Srednje škole Sesvete, pa se 2009. godine odvojila od Srednje škole Sesvete i nastavlja samostalni put u gradnji četverogodišnjih strukovnih smjerova i priprema učenika za tehničke fakultete i tržište rada. Od 2014. godine Srednja škola Jelkovec ima svoju zgradu, a prije par godina dobila je i modernu višefunkcionalnu sportsku dvoranu. Srednja škola Jelkovec trenutno obrazuje učenice i učenike za tri zanimanja:

1.       Elektrotehničar

2.       Tehničar za računalstvo

3.       Tehničar za elektroniku

 

Nastavni plan i program rada u svakome smjeru, informacije o ishodima te mogućnostima koje donosi završetak naše srednje škole možete vidjeti na :

http://www.ss-jelkovec.skole.hr/skola/nastavni_programi/elektrotehni_ar 

 

Ukoliko vas ne zanimaju detalji o upisima, već dojam i prikaz atmosfere koja vlada u našoj školi, nadamo se da će vam naš kratki promotivni video dočarati najbolje atmosferu i način na koji se pristupa radu i izvršavanju obveza u našoj školi:

 https://www.youtube.com/watch?v=R6A5QBlIe4Y&feature=youtu.be

 

Ukoliko vam je potrebno detaljnije proučiti nešto o uvjetima upisa, unatoč tome što natječaj još nije službeno objavljen za našu školu, u priloženom dokumentu možete vidjeti neke informacije koje će biti zastupljene i u natječaju za upis, a mogu vam dati odgovor na to možete li aplicirati i koje su vam šanse za upis u našu školu. Dokument se nalazi u prilogu u nastavku obavijesti.

 

 

Želimo svima puno sreće, upornosti i nadamo se da ste dobro, da vas online nastava nije demotivirala, već učinila još svjesnijima važnosti obrazovanja i učenja novih vještina.

Hvala vam na interesu za upis u našu školu.

Sve druge informacije koje trebate, a možda nisu zastupljene ovdje, možete dobiti na brojevima i kontaktima prikazanima u promidžbenom videu škole (vidjeti poveznicu gore) ili na našoj web stranici.


S poštovanjem,

Ravnatelj Marko Kovačević, dipl.ing.elektrotehnike


Srednja škola Jelkovec